Продажба на едро и дребно пшеница, кориандър и семена Ямбол
263
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-263,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Семена

ПРОДАЖБА НА СЕМЕНА

“Прима К” зарежда и осигурява голямо разнообразие от най-търсените семена от зеленчукопроизводители и зърнопроизводители. Земеделците и стопаните от цяла България и региона на Ямбол могат да намерят или поръчат при нас предпочитаните български и чуждестранни сортове семена. Посетете ни или се свържете с нас при нужда от закупуването на семена.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Изкупуване

Фирмата ни изкупува на едро и дребно множество земеделски култури – пшеница, ечемик, слънчоглед, кориандър, царевица, просо.

Заготовка

Извършваме почистване, обработка и заготовка на зърнени култури с чистота от над 98%, в разфасовки в чували от 25кг. до бигбегс от 1 тон.

Продажба

Продаваме пшеница и кориандър на едро за страната и износ, както и изкуствени торове. За животновъдите и зеленчукопроизводителите предлагаме ечемик, просо, слънчоглед и царевица за фуражи, както и зеленчукови семена за посев.

Доставка

Осигуряваме завършена комплексна услуга с товарене, транспорт и доставка на поръчаните количества зърнени продукти или изкуствени торове до клиента.

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Надеждният партньор на земеделския производител

“Прима К” е базирана в град Ямбол и е на пазара на зърнени култури в България повече от 20 години. Основната ни дейност е търговия, изкупуване на едро от зърнопроизводители, обработка и продажба на качествена пшеница, зърно, ечемик, слънчоглед, кориандър, царевица, просо и други култури, предназначени за производство на храни или фуражи. Складовата ни база е с капацитет от няколко хиляди тона и постоянно се инвестира в разширяването й. Компанията, също така предлага на своите големи и малки клиенти земеделски производители, разнообразие от изкуствени торове, в т.ч. амониев нитрат, карбамид, троен суперфосфат и комбинирани торове на заводите Неохим, Агрополихим и международния производител на комплексни торове Borealis. Дейността ни е фокусирана в района на Ямбол, Стара Загора и Бургас, но в активния сезон работим с производители от цяла България, в това число райони като София, Пловдив, Русе, Добрич, Варна, Плевен и други.

 

ПАРТНЬОРИ