Търговия с пшеница, зърно, кориандър, слънчоглед, просо, ечемик Ямбол
258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-258,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

За нас

Надеждният партньор на земеделския производител

“Прима К” е компания базирана в град Ямбол. Ние сме надеждният партньор на българските зърнопроизводители и търговец на едро на пазара на зърнени култури в България от повече от 20 години. Основната ни дейност е търговия, изкупуване на едро от зърнопроизводители, обработка и продажба на качествена пшеница, зърно, ечемик, слънчоглед, кориандър, царевица, просо и други култури. Изкупуваме качествена продукция на изгодни цени, която продаваме на едро за страната или износ, с предназначение за производство на храни или фуражи. Част от количествата преработваме в заготовки в чували и разфасовки с чистота до 95%, които продаваме на едро и дребно на местни и международни клиенти.

 

Компанията, също така предлага на своите големи и малки клиенти земеделски производители, разнообразие от изкуствени минерални торове на ниски цени на едро, в т.ч. амониев нитрат, троен суперфосфат, карбамид и комбинирани торове от водещи български и чуждестранни компании. Партньори сме на заводите Неохим, Агрополихим и международния производител на комплексни торове Borealis.

 

Поради поддържането на високо качество на продукцията, коректността във взаимоотношенията и оптималната цена на изкупуване и продажба сме се доказали като предпочитан партньор на много български производители.  Дейността ни по изкупуване и продажба е фокусирана в района на Ямбол, Стара Загора и Бургас, но в активния сезон работим със земеделски производители от цяла България и райони като София, Пловдив, Русе, Добрич, Варна, Плевен и други.

Лоялност и уважение към партньори и клиенти

Коректност в разплащанията с партньори и клиенти

Качествена обработка и заготовка на продукцията

Комплексна услуга и бързина на доставките

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ