Търговия и Продажба на ТОРОВЕ на едро и дребно в Ямбол и България
259
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-259,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Торове

АСОРТИМЕНТ МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕ

Амониев нитрат

Амониевият нитрат (амониева селитра) е най-бързо действащият и най-разпространеният гранулиран азотен тор за подхранване на всички видове култури с общо съдържание на азот 34%. Прима К предлагала варианти на този тип тор на водещите български производители на изгодни цени на всички наши клиенти.

 

 

Разфасовки

Биг бегс 500-600кг.

Чували 50кг.

 

Производители

3-суперфосфат

Тройният суперфосфат е високо концентриран фосфорен тор. Той е подходящ за подхранване на всички типове почви, които притежават рН в границите на слабо кисела до алкална среда. Отдава активно вещество за по-дълъг период от време и това му качество го прави много ефективен за селското стопанство.

 

 

Разфасовки

Биг бегс 500кг.

Чували 50кг.

 

 

Производители

Карбамид

Карбамидът е азотен тор с високо съдържание на активно вещество – 46%. Химическата формула на карбамида е близка по състав до органичната формулация на уреята, което и дава редица предимства при масовата употреба за подхранване на земеделските култури. На изгодни цени от “Прима К”.

 

 

 

Разфасовки

Биг бегс 500-600кг.

Чували 25 и 50кг.

 

 

Производители

Комбинирани

Комбинираните торове са съставени в различно отношение от Азот – N, Фосфор – P и Калий – K, отговарящи за специфични нужди на растения и почви. Ние от “Прима К” предлагаме чуждестранни от този тип торове, поради по-голямата им ефективност следствие на сериозните проучвания на големите международни производители.

 

Разфасовки

Биг бегс 500 и 600кг.

Чували 25 и 50кг.

 

 

Производители

НАШИТЕ УСЛУГИ

Изкупуване

Фирмата ни изкупува на едро и дребно множество земеделски култури – пшеница, ечемик, слънчоглед, кориандър, царевица, просо.

Заготовка

Извършваме почистване, обработка и заготовка на зърнени култури с чистота от над 98%, в разфасовки в чували от 25кг. до бигбегс от 1 тон.

Продажба

Продаваме пшеница и кориандър на едро за страната и износ, както и изкуствени торове. За животновъдите и зеленчукопроизводителите предлагаме ечемик, просо, слънчоглед и царевица за фуражи, както и зеленчукови семена за посев.

Доставка

Осигуряваме завършена комплексна услуга с товарене, транспорт и доставка на поръчаните количества зърнени продукти или изкуствени торове до клиента.

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Надеждният партньор на земеделския производител

“Прима К” е базирана в град Ямбол и е на пазара на зърнени култури в България повече от 20 години. Основната ни дейност е търговия, изкупуване на едро от зърнопроизводители, обработка и продажба на качествена пшеница, зърно, ечемик, слънчоглед, кориандър, царевица, просо и други култури, предназначени за производство на храни или фуражи. Складовата ни база е с капацитет от няколко хиляди тона и постоянно се инвестира в разширяването й. Компанията, също така предлага на своите големи и малки клиенти земеделски производители, разнообразие от изкуствени минерални торове, в т.ч. амониев нитрат / амониева селитра, карбамид, троен суперфосфат и комбинирани торове на заводите Неохим, Агрополихим и международния производител Borealis. Дейността ни е фокусирана в района на Ямбол, Стара Загора и Бургас, но в активния сезон работим с производители от цяла България, в това число райони като София, Пловдив, Русе, Добрич, Варна, Плевен и други.

 

ПАРТНЬОРИ